«Голодний Микола»: смачно, весело, атмосферно

Чи може власник одного із найбільших ресторанів світу бути голодним? Що таке «чесний холодець», як смакує пивне морозиво та скільки одна людина може випити елітних алкогольних напоїв? Як ловиться форель та з чим її готують на Галичині? Про це та інше ви дізнаєтеся під час відвідин дуже цікавого і оригінального ресторану під промовистою назвою «Голодний Микола».

Колоритні смаколики і цікаві традиції

Першою людиною, котру ви зустрінете в ресторані, буде саме він – Микола. Власник закладу привітно вітає усіх гостей та пропонує їм галицьку самогоночку з усілякими закусками. Аби вже на порозі ресторану кожен відвідувач заряджався позитивним настроєм. А якщо серед вас буде також Микола – ви отримаєте бонус – привілеї в обслуговуванні, ба, навіть можливість обрати найзручніший столик із подушками на диванчику. Також кожному Миколі пропонують залишити у музеї ресторану свій портрет. Така особлива шана до всіх Миколаїв – і малих, і великих – робить заклад особливо атмосферним.

Ще одна особливість закладу – ставок. Він є не лише надворі, але й у приміщенні. І це не просто декоративний елемент. У ставку живе форель, яку відвідувачі закладу можуть впіймати самостійно. На вудочку. І замовити у шеф-кухаря її приготування за ексклюзивним рецептом.

Нарешті, варто відзначити особливу атмосферу в ресторані. Тут затишно. Тут передбачена зона для дитячих забав, аби дорослі могли відпочити. Тут є найбагатший вибір страв на будь-який смак і широченний асортимент алкогольних напоїв, в тому числі й фірмових, які варять прямісінько на місці.

Ресторан-рекордсмен

До речі, «Голодний Микола» – особливий заклад, який незважаючи на свій «молодий» вік, уже зумів побити кілька рекордів та відзначитися своїми ексклюзивними пропозиціями:
– Це один із найбільших ресторанів галицької кухні в усьому світі.
– Це один із тих унікальних ресторанів, у підпорядкуванні якого є пекарня, броварня, крамничка і міні-ферма.
– У закладі існує єдиний в світі Музей Микол.
– Меню складається із майже півсотні сторінок! Тут і налисники «шпіцові», і сільський хліб, і борщ з п’єца, флячки, журек з білою ковбасою, «язикате пуделко» та інші колоритні та смачні страви за давніми галицькими рецептами. Окрім того, є окреме дитяче меню.

Після зустрічі з «голодним Миколою», ви точно не залишитесь голодними. А отриманих вражень вистачить ще дуже надовго. Якраз до наступної здибанки у стінах ресторану.

Rejestracja